Blog

De barre tocht

De zon begint te schijnen, de lente breekt echt aan, dus..... Tijd om een heerlijk koud winters tafereel op het doek te zetten. De barre tocht, de Elfstedentocht van 1963, hopelijk komt er dit jaar weer een tocht.

Earth

Detail van nieuw werk. Zie portfolio voor de eigenschappen en/ of hij nog beschikbaar is.

Drieluik?

M'n laatste drie vierkanten werken zijn ook super leuk als twee of zelfs drieluik! Vind je ook niet?

Souvenir

Op een zomerse zondag even family time in ons geliefde Hindeloopen en natuurlijk kan ik het dan niet laten om stenen en schelpen mee te nemen. Zie hier het resultaat als reminder van de zonnige ontspanning. Dit zijn de beste souvenirs!

Spring!!

De zon komt door. De planten lopen voorzichtig uit en ook in huis is het tijd voor meer kleur! Zie portfolio voor dit prachtige nieuwe werk: Lente! Een ware eyecatcher voor boven de bank, eettafel of op kantoor. Hangt hij binnenkort bij ...

New work!!!

Door de bomen het bos niet meer kunnen zien De zin dwarrelde al geregeld in mijn hoofd rond en nu is hij eindelijk in beeld weergegeven. Herkenbaar? Dat je af en toe echt even afstand moet nemen om het weer helder te ...

Making of spring

Niks maakt mij gelukkiger dan met m'n handen in de verf te zitten en de tijd helemaal te vergeten. Hier alvast een sneak peek van mijn nieuwste werk.

Voorbereidingen

Eindelijk is het nieuwe materiaal binnen, iets met covid!?! Maar wat geeft dat een nieuwe energie, uitpakken en direct aan de slag met de grondlagen. I love it!

Verfvingers

De energie stroomt waar het niet gaan kan. De idee├źn houden me wakker, dus actie! De ondergrond staat er! Wat gaat dit worden???

marktkraam

Kunstmarkt

Ingeloot voor de kunstmarkt Balk! Yes!!! Nu hopen dat Corona niet gaat dwarsliggen... Save the date: 4 juni 2022